ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΤΗ ΣΥΛΛΟΓΗ ΜΑΣ

Μοναδικά έπιπλα πολυτελείας

ΔΕΙΤΕ ΤΗ ΣΥΛΛΟΓΗ

ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΤΗ ΣΥΛΛΟΓΗ ΜΑΣ

Μοναδικά έπιπλα πολυτελείας

ΔΕΙΤΕ ΤΗ ΣΥΛΛΟΓΗ

ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΜΑΣ

Η καλή πρώτη ύλη αποτελεί τη βάση για το τέλειο αποτέλεσμα και ειδικότητά μας είναι να μετατρέπουμε το ξύλο, σε έργο τέχνης! Σε εμάς θα βρείτε κατασκευές επίπλων πολυτελείας σε διάφορες διαστάσεις, ώστε να καλύψετε τις ανάγκες της οικείας ή του επαγγελματικού σας χώρου.

ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΜΑΣ

Μοναδικά έπιπλα πολυτελείας

Ανακαλύψτε τη συλλογή μας με τις μοναδικές χειροποίητες τραπεζαρίες / τραπέζια, από πιστοποιημένη πρώτη ύλη.

ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΜΑΣ

Σχεδιάζουμε στα μέτρα σας

Ειδικότητα μας να μετατρέπουμε το ξύλο σε μοναδικά έργα τέχνης που προσαρμόζονται στις απαιτήσεις του χώρου σας!

ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΜΑΣ

Πιστοποιημένη πρώτη ύλη

Στόχος μας είναι η ποιότητα στην πρώτη ύλη γιΆ αυτό τα προϊόντα μας ακολουθούν πιστοποιητικά γνησιότητας!

Η ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΜΑΣ

Η εταιρία μας ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΣΥΝΑΔΙΝΟΣ & ΣΙΑ Ο.Ε, δραστηριοποιείται στην κατασκευή χειροποίητων επίπλων πολυτελείας, εκμεταλλευόμενη την πολύχρονη εμπειρία στον χώρο της επεξεργασίας ξύλου. Σε εμάς θα βρείτε τραπέζια πολυτελείας σε διάφορες διαστάσεις, ώστε να καλύψετε τις ανάγκες για κάθε χώρο της οικείας ή τον επαγγελματικό. Η εταιρεία μας αποτελεί κορυφαία Ελληνική εταιρεία στον τομέα της επεξεργασίας ξύλου και ανερχόμενη δύναμη στο χώρο των επίπλων λόγω της γνώσης που διαθέτουμε και των ποιοτικών προϊόντων που προσφέρουμε. Όλα μας τα προϊόντα είναι από ελληνική και εισαγομένη ξυλεία, εξαιρετικής ποιότητας.

Η ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΜΑΣ

ΔΗΜΙΟΥΡΓΩΝΤΑΣ

Η αρχή είναι το ήμισυ του παντός! Η ιστορία μας μακροχρόνια και σταθερή στη διαχρονικότητα των δημιουργιών μας. Ανακαλύψτε τη συλλογή με τα μοναδικά χειροποίητα τραπέζια.

Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΜΑΣ

Ανακαλύψτε τα μοναδικά χειροποίητα έπιπλά μας, που θα δώσουν στον χώρο σας, την μοναδικότητα που του αρμόζει. Όλα τα τραπέζια μας είναι χειροποίητα, μοναδικά και γι αυτό το λόγο μας δίνεται η δυνατότητα να τα προσαρμόσουμε σε ότι διάσταση επιθυμείτε εσείς. Ανακαλύψτε λοιπόν τη συλλογή μας και ταξιδέψτε μαζί μας στον κόσμο του ξύλου!


Σμίκρυνση
Επαναφορά
Μεγέθυνση
Όξυνση αντιθέσεων